Ανακαλύψτε την ιστορία μας και την αποστολή μας

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Στις εγκαταστάσεις μας, πολύ κοντά στη δυτική είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης, τυποποιούμε και συσκευάζουμε τα εξαιρετικά προϊόντα μας.

Υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο και άλλα προϊόντα φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιούν ως βάση το ελαιόλαδό μας!

Η εταιρεία μας, απόλυτα προσηλωμένη στη παραγωγή ποιοτικών προϊόντων διατροφής, συνεργάζεται με μικρούς παραγωγούς ελαιόλαδου και δημιουργούμε μαζί ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με υπέροχη γεύση και υψηλή διατροφική αξία.

Προσφέρουμε πολυποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (αθηνολιά και κορωνέικη) από ελαιώνες στη Μάνη Πελοποννήσου , καθώς και μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (κορωνέικη) από ελαιώνες στα ξερικά ημιορεινά της Ζακύνθου.

Το ελαιόλαδο μας και απο τις δύο περιοχές παράγεται με την ψυχρή μέθοδο ελαιοποίησης του καρπού, διατηρώντας έτσι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, όπως τη χαμηλή οξύτητα και τις υψηλές βιοφαινόλες.

Tυποποιούμε, συσκευάζουμε και προσφέρουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας, ένα ιδιαίτερο προϊόν με χαμηλή οξύτητα, λεπτή και γεμάτη γεύση, ζωντανό πράσινο χρώμα και αρώματα από πράσινη ελιά, ντομάτα και αγριοσέλινο!

Aπό τον ελαιώνα στο μπουκάλι

Οι Υπηρεσίες μας

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας διατίθεται σε ποικιλία καλαίσθητων λευκοσιδηρών δοχείων και γυάλινων φιαλών (100 ml, 250 ml, 500 ml, 750 ml, 1lt, 2lt, 3lt και 5 lt). Τα δοχεία λευκοσιδήρου των 100 ml, 500 ml και 750 ml έχουν ειδικά σχεδιασμένο καπάκι ασφαλούς ροής για χρήση «απευθείας στο τραπέζι». Διατίθενται όλα τα είδη συσκευασίας του ελαιολάδου, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την προτίμηση του πελάτη!

H εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για συσκευασία και τυποποίηση ελαιόλαδου και λοιπών προϊόντων διατροφής κατά ISO 22000

Παρέχουμε Υπηρεσίες Ιδιωτικής Ετικέτας

  • Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το δικό σας ποιοτικό προϊόν και να βρείτε τη θέση που σας αξίζει στην αγορά τροφίμων.
  • Παρέχουμε πλήρη στήριξη και τεχνογνωσία στη δημιουργία ετικέτας κάθε είδους! Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Φτιαγμένο με φροντίδα

Τα Προϊόντα μας

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας από το νησί της Ζακύνθου, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ελαιόλαδο με υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών! Γι’ αυτό και φέρει τον επιτρεπόμενο ισχυρισμό υγείας, που αφορά στη μείωση των κινδύνων εκδήλωσης ασθένειας, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την ασφάλεια των τροφίμων (ΕU 432/2012). Ημερήσια κανάλωση 20 ml από το προϊόν, μπορεί να συμβάλει στην προστασία των λιπιδίων αίματος από το οξειδωτικό στρες.

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας

Aρωματισμένο Ελαιόλαδο

Γυάλινη φιάλη 250 ml με άρτυμα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με ρίγανη, δάφνη, πιπέρια, δενδρολίβανο, κόλιανδρο και μπαχάρι

Ελληνικός Χαλβάς

«Ολα σε ένα κουτί» τα υλικά για να φτάξετε τον υπέροχο ελληνικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο νερό και ένα μαγειρικό σκεύος!
Περιέχει αρωματισμένο με περγαμόντο ελαιόλαδο, αρωματισμένη καστανή ζάχαρη και μίγμα σιμιγδαλιού, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες προετοιμασίας.
Έτοιμο σε 10 ‘!

Χειροποίητα σαπούνια ελαιόλαδου

Χωρίς parabens και χημικά πρόσθετα

Κουτί Δώρου Με Παραδοσιακές Ελληνικές Γεύσεις

Περιέχει

250 ml dresing ελαιολάδου με μπαχάρια
100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε δοχείο λευκοσιδήρου
15 gr ελληνική ρίγανη
10 gr τσάι Ολύμπου
10 gr παραδοσιακή ακατέργαστη μαστίχα χίου